MoRE Bulb 1

2 farvet LED Lyskilde i pink/grå med indbygget 3-trins dæmp, som virker på eksisterende kontakter i hjemmet. Perfekt til stuen i den mørke vintertid som skaber hygge, smil og glæde. Lyskilden er opbygget med filament tråd i bedste kvalitet, som sikrer lang holdbarhed. Med et forbrug på kun 4 watt er det også et energivenligt produkt.

Produktinformation

MORE Bulb 2

2 farvet LED Lyskilde i sort/klar med indbygget 3-trins dæmp, som virker på eksisterende kontakter i hjemmet. Perfekt til stuen, i den mørke vintertid som skaber hygge, smil og glæde. Lyskilden er opbygget med filament tråd i bedste kvalitet, som sikrer lang holdbarhed, Med et forbrug på kun 4 watt er det også et energivenligt produkt.

Produktinformation

MORE Bulb 3

2 farvet LED Lyskilde i blå/klar med indbygget 3-trins dæmp, som virker på eksisterende kontakter i hjemmet. Perfekt til stuen, i den mørke vintertid som skaber hygge, smil og glæde. Lyskilden er opbygget med filament tråd i bedste kvalitet, som sikrer lang holdbarhed. Med et forbrug på kun 4 watt er det også et energivenligt produkt.

Produktinformation

 

MORE Bulb 4

LED Lyskilde i grå med indbygget 3-trins dæmp, som virker på eksisterende kontakter i hjemmet. Perfekt til stuen, i den mørke vintertid som skaber hygge, smil og glæde. Lyskilden er opbygget med filament tråd i bedste kvalitet, som sikrer lang holdbarhed. Med et forbrug på kun 4 watt er det også et energivenligt produkt.

Produktinformation

 

MORE Bulb 5

LED Lyskilde i grøn med indbygget 3-trins dæmp, som virker på eksisterende kontakter i hjemmet. Perfekt til stuen, i den mørke vintertid som skaber hygge, smil og glæde. Lyskilden er opbygget med filament tråd i bedste kvalitet, som sikrer lang holdbarhed. Med et forbrug på kun 4 watt er det også et energivenligt produkt.

Produktinformation